De politie heeft een man gearresteerd die wordt verdacht van het aansteken van de brand in een asielzoekers-appertementencomplex aan de Picassolaan. NHD en RTV NH schrijven dat de verdachte zelf een bewoner van het appartementencomplex is en ruzie had gekregen met het personeel. De reden daarvoor zou zijn dat de mensen die bij hem op bezoek waren niet mochten blijven overnachten. Hij zou uit onvrede daarover zijn eigen appartmement in brand hebben gestoken, maar politie en COA hebben dat nog niet bevestigd.

Donderdag brak rond 12 uur brand uit in het complex. Toen de brand was geblust vond de politie aanwijzingen van brandstichting. Er werd een Burgernetbericht uitgestuurd waarin werd gevraagd uit te kijken naar de man die inmiddels is aangehouden. Zeven mensen moesten worden geëvacueerd; twee ervan werden meegenomen naar het ziekenhuis omdat ze rook hadden ingeademd.

Pin It
Bekeken: 4170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/