Maar liefst 4 G-teams van SV Koedijk hebben in juni meegedaan aan de Specialympics. En dat bleef niet zonder resultaat want er werden meerdere plakken in de wacht gesleept. Bij een dergelijke Olympische ervaring hoort ook een huldiging zo vond de gemeente, dus verscheen afgelopen dinsdag wethouder Sport Pieter Dijkman ten tonele om de sporters in het zonnetje te zetten.

Ook het team dat zonder medaille naar huis ging werd gewoon gehuldigd want bij SV Koedijk is meedoen belangrijker is dan winnen. De kantine van SV Koedijk was dan ook gevuld met trotse ouders, vrienden, bestuursleden, coaches, en natuurlijk de spelers zelf. De Giganten van SV Koedijk waren zelf ook enthousiast over de geleverde prestaties en de huldiging, en dat resulteerde in een vrolijk feestje.

Pin It
Bekeken: 3751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/