De politie heeft een 30-jarige man uit Den Haag ingesloten op verdenking van het plegen van de gewelddadige beroving van een 87-jarige Alkmaarder op maandag 25 juli.

Maandag rond 16:00 uur werd een 87-jarige man beroofd in de hal van flatgebouw Prinsenhof aan de Willem de Zwijgerlaan. Terwijl hij net terugkwam van het boodschappen doen, vroeg een man bij de ingang of hij even gebruik kon maken van het toilet van de bewoner. Deze weigerde, maar de man liep mee de hal in. Hier duwde hij de bejaarde tegen de grond, beroofde hem van een gouden armband en ging er vandoor. Het slachtoffer raakte gewond en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Het signalement was als volgt: negroïde man, zo'n 20 jaar oud, ongeveer 1,80 m, mager, kort zwart haar. De dader droeg een blauw shirt.

Pin It
Bekeken: 3826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/