AM Real Estate Development verhuurt langjarig 3.400 m2 winkelruimte aan Decathlon aan de Noorderkade 126. De winkel komt aan de voorzijde van Winkelcentrum Noorder Arcade. Vrijdag tekenden beide partijen de huurovereenkomst, in aanwezigheid van wethouder Victor Kloos. De opening van deze elfde Decathlon in Nederland staat gepland in het voorjaar van 2017.

“We zijn zeer verheugd met de komst van Decathlon naar de Noorder Arcade, dit is een belangrijke impuls voor de gebiedsontwikkeling Overstad”, aldus wethouder Victor Kloos van de gemeente Alkmaar.

Decathlon is de grootste sportwinkelketen van Nederland en heeft een breed assortiment aan goed geprijsde sportkleding en sportartikelen. De plek aan de Noorderkade zal ook de mogelijkheid bieden om diverse sportactiviteiten te ontplooien en producten te testen. Dit is een essentieel onderdeel van het concept van Decathlon.

Pin It
Bekeken: 18857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/