Het was de bedoeling dat jongerenwerkster Nora Tigarti de overlast veroorzakende jeugd op het juiste spoor zet, maar de buurtbewoners denken dat ze zelf het spoor bijster is. Het is de huurdersvereniging De Mare in elk geval onduidelijk hoe ze met Tigarti überhaupt kunnen benaderen, iets wat in een wijk met zoveel overlast toch vrij belangrijk is. De aanpak van Tigarti is in het verleden in Overdie succesvol gebleken, maar was ook daar niet onomstreden.

De huurdersvereniging in De Mare denkt dat Tigarti weinig tot geen moeite doet om iets voor de wijk te doen en wil heeft daarom het vertrouwen in haaropgezegd.  Men heeft namelijk meer vertrouwen in Sifattin Cinar, wiens aanpak Straatfocus, waarbij juist ook de bewoners worden betrokken, hen veel beter bevalt. Cinar heeft enkele jaren geleden al met succes de toenmalig overlast veroorzakende hangjongeren richting het juiste pad gestuurd.

Bij de Straatfocus-aanpak wordt er op straat informatie ingewonnen door kwalitatief contact te maken en te onderhouden met risicogroepen. Die informatie wordt vervolgens vertaald naar naar beleidsadvies. Volgens Cinar onderscheidt Straatfocus zich van andere initiatieven doordat openheid, transparantie en interactiviteit hoge prioriteit hebben, en dat is nu juist wat de huudersvereniging graag wil. Bovendien is de aanpak tot stand gekomen dankzij bijdragen van 'risicojongeren', studenten en professionals vanuit verschillende vakgebieden, die zich op basis van goodwill hebben ingezet.

Pin It
Bekeken: 6241x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/