D66 Alkmaar vindt de keuze van reserve-CDA-raadslid Henk Adriaanse om ambtelijk bestuursadviseur van Victor Kloos te worden dan wel opmerkelijk, maar de partij staat niet achter de raadsvragen die hun eigen raadslid René de Boer erover heeft gesteld.

De Boer had vragen aan het college ingediend over de reden van de aanstelling van Adriaanse, naar eigen zeggen namens de hele partij. Het is echter gebleken dat de rest van de partij de vragen pas goed had bestudeerd toen De Boer ze al had ingediend en tamelijk schrok van de vraagstellingen. Zo omschrijft De Boer Adriaanse als ‘omstreden’ en trekt hij onder andere diens onafhankelijkheid bij het afgeblazen cultuurproject Yxie in twijfel.

D66-fractievoorzitter Peter van Diepen laat weten dat de partij zich distantieert van de door De Boer ingediende raadsvragen en geeft aan ze in te trekken. (foto: Facebook, eerder dit jaar genomen)

 
 

Pin It
Bekeken: 4486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/