Woensdag rond 16:45 uur heeft de politie een overleden man in een huis aan de Jan van Galenstraat in Alkmaar aangetroffen. Vanwege de verdachte omstandigheden is de recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

De politie had een melding gekregen dat er een vreemde geur bij betreffende huis geroken was. Agenten namen poolshoogte en troffen een overleden man in huis aan. Er was op dat moment niemand anders in huis aanwezig.

In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat. Ook onderzoekt de recherche wanneer en hoe de man om het leven is gekomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Pin It
Bekeken: 5232x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/