De brandweer moest in de nacht van woensdag op donderdag uitrukken voor een autobrand op de Robbenkoog in Alkmaar. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een auto die geparkeerd stond op het afgesloten terrein van een schadeherstelbedrijf.

Omdat het hek op slot zat werden de bovenste prikkeldraden doorgeknipt waarna de brandweerlieden via een trap het terrein op konden om te blussen. Ondanks de hindernis die het vormde had de brandweer het vuur snel onder controle en kon worden voorkomen worden dat de vlammen oversloegen naar andere auto's.

Voor de ernaast geparkeerde auto's bleef het daardoor bij fikse lakschade, veroorzaakt door de hitte van het vuur. De politie laat forensische rechercheurs onderzoeken of er sprake is van brandstichting.

Pin It
Bekeken: 4862x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/