Afgelopen zaterdag werd een dilemma van de gemeente Alkmaar ineens een stuk makkelijker: het pand waar voorheen de banden- en uitlaatservice Noorderkade was gevestigd wat al jaren leegstond brandde toen af. De gemeente hoeft nu in elk geval niet meer te bepalen of het gesloopt gaat worden of misschien kan worden opgeknapt. Het pand is volledig verwoest, dus die laatste optie is niet meer mogelijk.

Niet alleen het pand zelf, maar ook de doeken die in oktober 2015 rond het vervallen en niet al te fraaie pand zijn geplaatst om het aan het zicht te onttrekken hebben de brand niet overleefd. Die doeken waren een initiatief van de fractie Belangen Alkmaarse Samenleving.

Navraag bij de gemeente leert dat er dinsdagmiddag overleg is geweest om te bepalen hoe het nu verder moet met het pand. Er komt ook nog een overleg met eigenaar Simon Tuijp om dat te bespreken. In elk geval zal het pand op zo kort mogelijke termijn worden gesloopt - volgens de brandweer is er sprake van instortingsgevaar - dus ook de decoratieve doeken worden niet vervangen.

Pin It
Bekeken: 7229x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/