Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

De hulpdiensten inclusief een traumahelikopter spoedden zich zondagavond even voor middernacht naar de A9, vlakbij Alkmaar. Een BMW heeft zich bij een éénzijdig ongeval door de vangrail geboord en is het talud van de flyover naar het Kooimeerplein afgerold. Ambulancepersoneel dat als eerste ter plaatse was trof echter geen slachtoffers aan.

Getuigen wisten te vertellen dat de twee mannen die in de auto zaten waren gevlucht. Eén van hen werd gespot en kon door de politie worden aangehouden. De man was gewond, sprak geen gangbare taal en wilde ook niet praten. Hij is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Naast en in de auto werd nogal wat drank gevonden maar of de bestuurder onder invloed was is niet bekend.

Een getuige die met zijn handen omhoog de politie naderde vanuit de berm vertelde de politie dat hij de auto met zeer hoge snelheid had zien rijden. De andere man werd na inzet van een politiehelikopter en een speurhond uiteindelijk lopend gevonden op de Heiloer Tolweg. Deze man wilde ook niet praten met de politie

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl