Vrijdagmiddag vond bij de Grote Kerk opnieuw een incident plaats tussen een fietsster en een wandelaar. Voor de kaasboer op de Koorstraat liep een ouder stel midden op de weg. Toen een fietsster belde gingen ze opzij, maar de man gaf daarna een elleboogstoot.

De vrouw stopte om verhaal te halen, waarop de man een dreigende beweging maakte en volhield dat zij tegen hem was aangereden. De man liep daarna door, terwijl de vrouw haar excuses aanbood en zei dat ze toeristen waren. De fietsster, die melding deed op "Je bent Alkmaarder als...", geloofde dit niet echt.

Bij de melding refereert ze naar het AC-artikel over de zwangere fietsster die geduwd werd. Een ander paginalid sloeg echter aan. In winkelcentrum De Hoef was een man in rode jas die, naar haar zeggen, met opzet tegen haar kinderwagen liep en haar uitschold. Deze slanke man was rond de 60 jaar en rond 1,76m lang. Hij droeg een bril, een bruine broek en opmerkelijk was een wit stoffen tasje om de hand gerold. Volgens de twee vrouwen gaat het om dezelfde man.

Rijst de vraag hoe vaak er dergelijke incidenten zijn in de binnenstad.

Pin It
Bekeken: 4849x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/