Alkmaar Centraal

De politie heeft woensdag een 48-jarige verdachte aangehouden op verdenking van mishandeling van een 66-jarige Alkmaarder en is nu op zoek naar de twee vrouwen die de mishandeling zagen gebeuren.

De 66-jarige inwoner van Alkmaar vertelde de politie dat hij woensdagmiddag een man aan zijn auto zag rommelen, die bij het winkelcentrum De Mare stond geparkeerd. Toen hij hier iets van zei ontstond een handgemeen tussen hem en de verdachte, een 48-jarige Alkmaarder. Hierbij werd de eigenaar van de auto zo hard geslagen, dat hij even knock-out ging.

Twee vrouwen zagen dit gebeuren. Ze ontfermden zich over de neergeslagen Alkmaarder en hielpen hem overeind. Ambulancepersoneel is er plaatse gekomen om de man na te kijken. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis, maar had wel onder andere gezichtsletsel opgelopen. De politie wist kort hierop de 48-jarige verdachte aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De politie is op zoek naar de twee vrouwen die de neergeslagen man hebben geholpen. Zij zijn belangrijke getuigen in deze zaak en de politie in Alkmaar verzoekt hen dan ook om zich te melden via 0900-8844.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl