Alkmaar Centraal

Op zaterdag 12 maart steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Zwembad de Bever in Sint Pancras doet mee en wordt daarbij geholpen door twaalf medewerkers van Betty Blocks BV uit Obdam.

Overal in het land zijn met NLdoet klusjes te doen, Bij De Bever gaat geschilderd en schoongemaakt worden. Het personeel is erg blij me de hulp en zorgt dan ook voor een heerlijke lunch en wat lekkers bij de koffie. 

"Samen gaat het veel sneller en het is veel gezelliger", aldus Petra Kaan van De Bever. "Er werken bij ons niet zoveel mannen en wij komen dus wel eens wat kracht te kort voor de zwaardere klussen. Op de NLdoet dag zijn we met veel mensen en vele handen maken licht werk."

Ook heeft JOL vakantiespelen Alkmaar zich aangemeld via de beursvloer. Medewerkers komen op 2 april helpen. De Bever is ook anderen dankbaar zoals de lokale toneelgroep die De Storm vertoonden, en de tuinploeg die iedere woensdagavond komt helpen, en in de winter helpt met klusjes.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl