Organisatiebureau Njoy & Party en de afdeling Evenementen van AZ organiseren zondag 17 januari de derde editie van Trouwbeurs Alkmaar. Het 'out of the box' trouwbeurs wordt gehouden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion. De eerste twee edities waren een groot succes.

Doel is om koppels met trouwplannen, maar ook hun (schoon)ouders, getuigen, familie en vrienden op een interactieve en eigentijdse manier te informeren en te inspireren tijdens de voorbereidingen op de huwelijksdag.

Lokale en regionale ondernemers mixen klassieke tradities met de laatste trends. Op het inspiratieplein kunnen bezoekers diverse trouwexperts ontmoeten en natuurlijk is er een modeshow. Er zijn culinaire hoogstandjes te proeven en een kunstschilder schildert Trouwbeurs Alkmaar live op doek.

Kinderen kunnen spelen bij de pop-up kidsopvang of op de foto met AZ-mascottes Herry en Berry. Daarnaast is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in het stadion, dat overigens een officiële trouwlocatie is.

“Elk bruidspaar is uniek en heeft zijn eigen wensen. Bruidsparen willen kwaliteit professionaliteit en het beste bruidspersoneel tijdens hun huwelijksdag. Tijdens een gezellige dag op deze unieke beurs doe je inspiratie op en regel je het allemaal in één keer", aldus eventmanager Thessa Latupeirissa van Njoy & Party.

De Trouwbeurs Alkmaar duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Pin It
Bekeken: 4072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/