Een eventuele fusie tussen Langedijk met Heerhugowaard of Alkmaar blijft de gemoederen bezighouden. Nergens is dat duidelijker da in de diverse 'Je bent...' groepen op Facebook. Heerhugowaard ziet een fusie wel zitten, maar geleidelijk en eventueel via een ambtelijke samenvoeging. Bovendien ligt er een rapport waarin te lezen is dat Heerhugowaard de beste partner zou zijn voor Langedijk.

De inwoners van Sint Pancras hebben echter al aangegeven liever met Alkmaar te willen fuseren, dus is er ook een gesprek met Alkmaar geweest. Daar bleek de raad positief te reageren maar het college, dat nog maar net de fusie met Schermer en Graft-De Rijp achter de rug heeft, terughoudender te zijn. Uit het interview dat beide burgemeester gaven aan het NHD is af te leiden dat zowel Ter Heegde als Bruinooge open staan voor een ambtelijk en/of bestuurlijke fusie met Langedijk. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 4862x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/