Tetrix Techniekopleidingen en Installatiewerk Noord-Holland zijn op 1 en 2 december gastheer van de voorronden van de VakkanjerWedstrijden 2015-2016. In Heerhugowaard strijden tientallen jonge talenten uit de metaal-, installatie-, elektro- en koudetechniek om een plek in de landelijke finale.

Het toernooi is hét podium voor jonge vakmensen die het beste uit zichzelf willen halen. Bij zes opleidingscentra in het land gaan zij met elkaar de strijd aan in vakken als CAD-tekenen, CNC-verspanen, lassen, plaatconstructie, mechatronica en elektrotechniek gebouwen. Publiek is op 1 en 2 december van harte welkom bij Tetrix.

De nationale finales worden gehouden in februari en maart 2016. De winnaars van die strijd verdienen een ticket naar EuroSkills 2016. Deze Europese kampioenschappen zijn volgend jaar december in Gotenburg, Zweden. Kijk voor meer info en inschrijving op devakkanjers.nl.

De VakkanjerWedstrijden zijn een activiteit van TechniekTalent.nu, een samenwerkingsverband van acht technische sectoren, in opdracht van werknemers- en werkgeversorganisaties. Kijk voor meer informatie op techniektalent.nu.

Pin It
Bekeken: 3407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/