Alkmaar Centraal

Dit seizoen staat er vooralsnog geen maat op Kay Pronk tijdens de MTB Classics bij Sportpaleis Alkmaar. De Limmenaar nam voor de derde keer deel en kwam voor de derde keer als eerste over de finish. Hij pakte niet alleen de winst, maar ook de waardecheque van Tweewielercentrum De Hoef.

Ondanks sterke concurrentie van de Alkmaarders Maurice Monch, Milosj van Renesse, Thijs Bogaards en ook Michael Emmerik en Michiel Braak, reed Pronk betrekkelijk eenvoudig naar de overwinning. De BMX-rijder maakte vanaf de start volop gebruik van zijn explosiviteit en daar hadden de anderen geen antwoord op.

De strijd om plek twee tussen Maurice Monch en Milosj van Renesse had een hele spannende kunnen zijn, ware het niet dat Van Renesse halverwege de wedstrijd ten val kwam. Monch wachtte niet en zette hem op een niet te overbruggen afstand. Verderop waren er ook mooie duels. Zo legden BartJan Leegwater en Kees Pronk elkaar het vuur aan de schenen en waren ook Sander Apeldoorn en Daan Keijning zeer aan elkaar gewaagd.

De volgende MTB Classic is donderdag 26 november, aanvang 20:00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl