Maandagochtend namen Joke Willig en Martin Wagenaar, als bewoners van Broekrijk Fase 2 in Broek op Langedijk, de symbolische sleutel in ontvangst van wethouder Jan Piet Beers. Joke is heel blij met haar huis: "Ik vind Broekrijk een schitterend project. De woningen zijn mooi en duurzaam, het wijkje is heel intiem en ligt toch vlakbij alle voorzieningen, zoals het winkelcentrum Broekerveiling. Perfect voor ons."

Ook wethouder Jan Piet Beers is zeer te spreken over Broekrijk. "Dit project is een ambitieuze ontwikkeling van een nieuw dorpshart waarop ik als projectwethouder zeer trots ben. Broekrijk wordt een mooie, karakteristieke woonwijk vlakbij alle voorzieningen, maar ook bij het recreatiegebied Geestmerambacht. Een mooie combinatie!”

Beers toonde zich verrast over het hoge afwerkingsniveau van de huizen: "De woningen hebben bijzondere details en bovendien kunnen kopers op vele punten hun woning aanpassen aan hun eigen wensen. Ook de aandacht voor duurzaamheid, die zich vertaalt in een lage energierekening, is een groot pluspunt van de woningen. Verder ben ik erg blij met het tempo waarin de bouw vordert. Op 15 oktober aanstaande start Van Wijnen met de verkoop van Fase 3. We zien nu in Fase 2 al hoe mooi het wordt.”

Voor Joke en Martin was het feit dat hun nieuwe stek aan doorvaarbaar water ligt van doorslaggevend belang. “We hebben een tuindersvlet én twee eilandjes, één bij de Lepelaar en één in het Oosterdelgebied. Op de eilanden telen we fruit en groenten, een boot is voor ons dus onmisbaar.”

Pin It
Bekeken: 3623x
https://ee.itk.ac.id/data/