Op 3 oktober pakt Victorie uit op z’n Duits met ‘Das Supergeiles Oktoberfest’, een enorm bierspektakel compleet met lange biertafels, grote pullen en natuurlijk een onvervalste portie Schlagermuzik. Maar ook kan er gedanst worden want de line-up van het festival is zeer divers.

Richtig Rex is de Schlagerzanger van dienst. Rex, vernoemd naar de legendarische Rex Gildo, brengt originele Duitse Schlagers ten gehore. Alle bekende nummers zullen in een wervelend optreden de revue passeren.

Voor en na zijn show is er muziek van het in Alkmaar zeer popualire DJ-duo Oberetta Auf Der Hornstrasse. Daarnaast is er beneden Het Bingo Collectief; De Eindbaas en Bruce Willes serveren daar een mix van techno, disco en nog veel meer om op los te gaan en er wordt gebingood met mooie prijzen.

Liefhebbers hoeven dus niet de grens over om de herfst in traditioneel Duits in te luiden, dat kan gewoon vanaf 20:00 uur aan de Breedstraat bij Victorie. Kaarten in de voorverkoop kosten € 8 en € 12,50 aan de deur.

Pin It
Bekeken: 3715x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/