Alkmaar, 19 augustus 2011. Donderdagavond is op de Schinkelwaard in Alkmaar een 33-jarige man uit Alkmaar beroofd van zijn geld. Hij fietste vanaf de Zeswielen onder het tunneltje door de Schinkelwaard op en werd daar aangesproken door een man die vroeg of hij wilde helpen met zijn fiets. De man stopte en liep met de andere man mee naar zijn fiets die tegen de muur van het tunneltje stond. Beide mannen hurkten om de fiets te bekijken maar toen bleek dat alles in orde was wilde de Alkmaarder opstaan. Hij voelde echter een schop in zijn rug en viel op de grond waarbij de man die hem om hulp had gevraagd er voor zorgde dat hij niet kon opstaan. Er kwam een tweede man bij die probeerde de rugzak van zijn rug te trekken en de man die hem in bedwang hield trok een ring van zijn vinger.

Het slachtoffer wist echter toch op te staan en zag dat de andere overvaller zijn portemonnee gepakt had en wist die uit zijn handen te slaan waarna een worsteling ontstond. Op dat moment fietste er een man langs waarop de twee belagers wegvluchtten. Het slachtoffer is nog achter één van hen aan gerend maar raakte hem kwijt.

Pin It
Bekeken: 1804x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/