Terug naar het eind van de 19e eeuw tijdens Kunst tot de Nacht: in de studiezaal van het Regionaal Archief kan men Cornelis Lely 'ontmoeten'. Hij probeert als ingenieur bij de Zuiderzeewerken aanwezigen van zijn wilde plannen voor afsluiting en inpoldering van de Zuiderzee te overtuigen en schuwt de discussie niet. Het Regionaal Archief laat boeken, documenten en foto’s zien over Lely en zijn ideeën.

Kunst tot de Nacht is de jaarlijkse aftrap van het culturele seizoen in Alkmaar. Uiteraard doet het Regionaal Archief Alkmaar hier ook aan mee.

Het archief bevat een schat aan verhalen in archiefstukken, foto’s, films, kaarten, boeken en meer. In samenwerking met historisch evenementenbureau Beleef het Verleden wordt tijdens Kunst tot de Nacht één van deze gebeurtenissen tot leven gewekt.

Vrijdag 4 september worden bezoekers overrompold door vernuftig watermanagement van een eeuw geleden. De voorstellingen van ongeveer een half uur vinden plaats om 20.30 uur, 21.30 uur en 22.30 uur in de studiezaal aan Bergerweg 1 in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3455x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/