Alkmaar, 20 juli 2011. Na jaren van juridische touwtrekkerij en beroepsprocedures rond de prostitutieramen op de Achterdam in Alkmaar is vandaag definitief het doek gevallen voor de onderneming van Koos Nool, exploitant van 92 prostitutieramen op de Achterdam in Alkmaar. De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft besloten dat Burgemeester Bruinooge het recht heeft om de exploitatievergunning voor die 92 ramen niet te verlengen. Dat betekent dat de burgemeester de ramen over zes weken al mag sluiten. Volgens de hoogste bestuursrechter heeft Bruinooge voldoende gemotiveerd dat 'ernstig gevaar bestaat dat de exploitatievergunning voor de prostitutieramen mede zal worden gebruikt om strafbare feiten te plegen'.

De Raad van State is van oordeel dat Bruinooge op basis van de uitkonsten van het onderzoek dat Bureau Bibob mocht aannemen dat de verschillende panden op de Achterdam zijn gekocht met crimineel geld, onder meer afkomstig van Heineken ontvoerder Cor van Hout. Op die basis is ook aannemelijk dat er een zakelijk samenwerkingsverband bestaat tussen de exploitant van de prostitutieramen en de mensen die de panden door middel van witwassen hebben verworven, zo oordeelde de hoogste bestuursrechter. Tegen de uitspraak is geen hoger beroep meer mogelijk.

Pin It
Bekeken: 3918x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/