De kaasmarkt van vrijdag 10 juli wordt geopend door Lydia van de Ruit. Zij luidt de bel op uitnodiging van wethouder Onderwijs Elly Konijn (D66). Vorige maand won zij met haar vlekkenzeep nog het Alkmaarse standwerkconcours en in 2011 werd zij Nederlands Kampioen standwerken. Ook heeft ze in 2002 in Gambia een school en opvanghuis voor kinderen van wie één of beide ouders overleden zijn opgezet onder de naam Tallinding.

De Tallinding-school die Van de Ruit in Gambia heeft opgezet, is inmiddels uitgegroeid tot een basisschool met 450 leerlingen. Van de Ruit zet zich intensief in om de kinderen in Gambia een goede toekomst te bieden.

Pin It
Bekeken: 4210x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/