Schoorl, 24 februari 2015. Poppentheater Belletje Sterk geeft tijdens de Krokusvakantie een aantal keren een leuke familievoorstelling. De eerste voorstellingen van het sprookje Vrouw Holle is dinsdag net geweest, maar ook nog te zien op vrijdag 27 februari en zondag 1 maart, om 11.00 uur en om 14.00 uur. Entree is 6 euro per persoon, inclusief thee/koffie/limo en een versnapering.

Woensdag 25 februari geeft poppenspeelster Ellen Scholten twee workshops Glow in the dark poppen maken voor kinderen. Met de lichtgevende poppen gaan ze daarna zelf een voorstelling maken. De eerste workshop is van 9.30 tot 12.30 uur voor kinderen van 6-9 jaar, de tweede is van 14.00 tot 17.00 uur voor kinderen van 9 - 12 jaar. De kosten zijn 13,50 per persoon inclusief alles.

Het kleine poppentheater ligt vrijwel onderaan de hoogste duinen van Nederland, namelijk aan de Molenweg 9. Een bezoekje is heel leuk te combineren met een tochtje door de duinen. Erg makkelijk is de grote gratis parkeerplaats pal voor de deur. Meer informatie op de website van Belletje Sterk.

Pin It
Bekeken: 2118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/