Alkmaar, 22 februari 2015. AZ veroverde zaterdag de derde plaats in de eredivisie van Feyenoord, maar zakte zondag weer terug naar de vierde plaats. De ploeg van trainer John van den Brom won zaterdag van de Go Ahead Eagles met 2-0 tijdens de uitwedstrijd in Deventer. AZ nam via Simon Poulsen, welke afgelopen week vader is geworden, in de 33e minuut de leiding, nadat Steven Berghuis en Jeffrey Gouweleeuw twee grote kansen hadden laten liggen. Vervolgens scoorde Robert Mühren in de 58ste minuut het tweede doelpunt voor AZ. Ze wonnen de uitwedstrijd met 2-0, hetgeen hen een winst van 44 punten in 24 wedstrijden opbracht. Deze tussenstand leverde hen die dag een voorlopige vierde plaats in de eredivisie op.

Feyenoord oakte zondag de derde positie terug van AZ, nadat het met 3-2 van Excelsior won. Feyenoord behaalde met deze winst, evenals AZ, 44 punten. Maar omdat Feyenoord momenteel een beter doelgemiddelde heeft dan AZ, zakt Alkmaar af naar de vierde plaats. Zaterdag 28 februari om 19.45 uur speelt AZ een thuiswedstrijd tegen Willem II.

Pin It
Bekeken: 1399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/