Alkmaar, 21 februari 2015. De Alkmaarse IJsclub (AIJC) houdt op zaterdag 7 maart haar clubkampioenschappen kunstrijden op ijsbaan de Meent. In de vroege morgen zullen de recreanten van start gaan, waarna aan het eind van de ochtend de beste schaatsers op het ijs zullen komen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit jaar geen IJsshow van de AIJC plaatsvinden, vanwege organisatorische moeilijkheden door de verbouwing bij de Meent. Daarom nodigt de AIJC mensen uit om naar de clubkampioenschappen te komen kijken. De toegang is gratis, hierbij het gaat om staanplaatsen.

Daarnaast gaat de Alkmaarse IJsclub een mooie finale kunstschaatsen tegemoet. Acht kunstrijders van de AIJC, waarvan een reserve, hebben zich gekwalificeerd voor de landelijke KNSB cup Finale 2015 op 14 en 15 maart te Zoetermeer. Uit elke categorie strijden de beste twaalf van Nederland om een podiumplaats. Een overzicht van de Alkmaarse rijders per categorie:
Mini’s : Sterre de Jager (10) en reserve Kookai Nowack (9)
Proms: Melissa Hopman ((10) en Iris Groot (12)
Teens: Zena Rae Borst (13) en Sterre Brouwer (17)
Basic Novice: Naomi van Stralen (16)
Advanced novice: Pieter Hogerwerf (29)

Pin It
Bekeken: 1373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/