Alkmaar, 20 februari 2015. Woensdagavond vond in Oudorp een informatiebijeenkomst plaats over de inbraken die Oudorp de laatste tijd teisteren. De bijeenkomst vond plaats in Wijkcentrum De Oever, in een zaal waar 40 mensen in zouden kunnen; de organisatie van de avond was namelijk bang dat er te veel slachtoffers van inbraak en belangstellenden zouden aanmelden. De opkomst viel echter tegen, waarschijnlijk doordat alleen de mensen die waren aangesloten op de buurtapp over de avond waren geïnformeerd. 

De aanwezige wijkagent gaf enige tips voor preventie van inbraak en stelde dat er tussen januari 2014 en 2015 totaal 44 inbraken en pogingen daartoe hebben plaatsgevonden. Alkmaar.nieuws.nl meldt echter dat dit er 71 zijn. Het belangrijkste wat de wijkagent kwijt wilde was dat “er mensen in de buurt zijn komen wonen waar we niet zo blij mee zijn”, maar zei met die opmerking naar eigen zeggen al teveel.

Het gemeentebestuur heeft bovendien onlangs laten weten dat er mogelijk beveiligingscamera’s in Oudorp geplaatst gaan worden. De wijkagent reageerde hier echter op met de opmerking dat ze hier geen voorstander van is. Ze voegde hieraan toe dat er wel verdachten zijn aangehouden, maar kon ook hier geen verdere details over geven.

Pin It
Bekeken: 2063x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/