Alkmaar, 23 juni 2011. Het lijkt een jacht op 'nieuws' waar nu de provinciale politiek in mee gaat. In de gratis krant 'Alkmaar op Zondag' is een artikel gepubliceerd waarin beschreven wordt hoe op 5 juni een boven Alkmaar vliegend reclamevliegtuigje maar ternauwernood een lijnvliegtuig kon ontwijken dat de landing had ingezet. Naar aanleiding van dat verhaal wil de PvdA Statenfractie nu van Gedeputeerde Staten weten of Alkmaar aan een grote ramp is ontsnapt en hoe tegen het verhaal in het artikel wordt aangekeken. Ook stelt de fractie vragen over de gehanteerde richtlijnen.
Het lijkt er op dat de nodige mensen aan het werk worden gezet op basis van een avontuurlijk verhaal in een krant die niet bekend staat om de journalistieke diepgang. Schiphol Airport heeft al laten weten dat er nooit sprake is geweest van gevaar. Beide toestellen hebben een zender aan boord waardoor verkeersleiders vliegtuigen heel nauwkeurig kunnen volgen en oproepen. Bovendien zijn grote toestellen voorzien van radar die die indringend waarschuwt wanneer er een ander toestel te dicht in de buurt komt. Een ongeluk zit natuurlijk in het bekende kleine hoekje, maar dit avontuur lijkt niet eens in de buurt van dat hoekje te komen.
Pin It
Bekeken: 1656x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/