Alkmaar, 14 januari 2015. Wie altijd al gedroomd van een zangcarrière, maar niet precies weet hoe de eerste stappen te zetten, kan terecht bij Artiance en Poppodium Victorie. Op 28 januari geeft Lotte Zekhuis bij Artiance een inspirerende workshop zingen van Popacademie Popup. Zij gaat alle do’s en don’ts van het zingen uitleggen en gaat dat extra zetje in de rug geven dat zangers in de dop op weg te helpen. Iedereen is welkom, ervaren of onervaren. Om het nog mooier te maken, krijg iedereen ook nog eens de kans om zijn of haar liedje te vertolken in Podium Victorie.

Lotte zingt en tourt al jaren als backingvocal bij Giovanca. Ze heeft daarmee ook veel internationale ervaringen opgedaan (Japan, Afrika, Engeland, Curacao). Daarnaast valt ze wel eens in bij Edsilia Rombley en zingt ze vast bij Jaqueline Govaert.

Voor de workshop, die duurt van 19:30 tot 22:30 uur, worden deelnemers verzocht een liedje mee te nemen dat bij hen past. Dit mag zowel een eigen liedje zijn als een cover. Niet vergeten om bladmuziek of een CD mee te nemen. Optredens zijn bij Victorie tussen 18:00 uur en middernacht. Meer informatie op de Popup-website. 

Pin It
Bekeken: 2084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/