Regio Alkmaar, 14 januari 2015. Dinsdag heeft de politie van Noord-Holland meerdere hennepkwekerijen in verschillende gemeenten opdoekt. Drie hiervan waren gevestigd in de regio Alkmaar. In Bergen is een kwekerij ontdekt aan de Leo van Gestelwegweg. In twee ruimten stonden in totaal 412 planten, deze zijn vernietigd. Er was sprake van diefstal van stroom. Er was geen verdachte aanwezig. In Zuid-Scharwoude zijn 100 planten ontdekt aan de Korteweide en vervolgens vernietigd. Ook hier is stroom gestolen, er is een 53-jarige inwoonster aangehouden. 

Verder heeft de politie kwekerijen ontmanteld in Hoorn, Grootebroek en Wieringerwaard. In Hoorn bleek in die woning al eerder een hennepplantage te zijn aangetroffen. In Grootebroek en Wieringerwaard was sprake van stroomdiefstal. Er zijn totaal twee aanhoudingen verricht.

 

Pin It
Bekeken: 1321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/