Alkmaar, 16 december 2014. Vrijdag hebben Ana Mingates van de Europese Commissie en Erna Winters, directeur Bibliotheek Kennemerwaard een overeenkomst ondertekend, waardoor de locatie Alkmaar Centrum vanaf januari een onderdeel zijn van het Europe Direct Informatienetwerk (EDIC).

EDIC, verspreid over de hele Europese Unie, biedt de burger informatie over de instellingen, de wetgeving, het beleid en de programma’s van de Europese Unie. In samenwerking met diverse organisaties en bedrijven gaat EDIC Alkmaar bijeenkomsten en debatten organiseren over Europese thema’s. Onderwerpen zijn onder andere laaggeletterdheid, werkgelegenheid, groen en duurzaam, ondernemerschap, onderwijs en waterbeheer.

In de bibliotheek in Alkmaar Centrum wordt een fysiek informatiepunt ingericht op de eerste etage op de afdeling Kennis & Samenleving. EDIC Alkmaar wordt ondersteund door de Gemeente Alkmaar en Ondernemend Alkmaar.

 

Pin It
Bekeken: 1300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/