Lake Macquarie (AUS), 10 december 2014. Een fantastisch resultaat voor de delegatie sporters die in Lake Macquarie, Australië, Alkmaar vertegenwoordigt. De Alkmaarse voetbalmeiden hadden in Lake Macquarie hun titel van vorig jaar te verdedigen. Ze begonnen hier ijzersterk aan door in de groepsfase de steden Marion, Tralee, Lake Macquarie en Hamilton met overweldigende scores te verslaan (17-1, 14-0, 5-0 en 5-3).

De halve finale was spannender, met een nipte overwinning van 1-0 tegen Bangkok. In de finale troffen de Alkmaarse dames de ploeg van Seoul. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd. Na een verlenging en een spannende strafschopserie, behaalden de Nederlandse meiden een knappe zege van 4-3. Team Alkmaar gaat dus met een verdiende gouden plak huiswaarts.

Boyd Bindels veroverde met turnen maar liefst 2 bronzen plakken op de onderdelen voltige en de rekstok. Een echte wereldprestatie in het sterke deelnemersveld waarin de Chinezen oppermachtig waren. 

Meer nieuws over de International Children’s Games is te volgen via de Facebookpagina van ICG Alkmaar en via Twitter (@ICG2015Alkmaar). Houd ook de website van ICG 2015 in de gaten.

20141210 ICG Boyd brons

 

Pin It
Bekeken: 1108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/