Heerhugowaard, 18 november 2014. Het aantal mensen dat voor voedsel en kleding afhankelijk is van hulp van buitenaf groeit met de dag. Stichting Kledingbank Heerhugowaard loopt er wekelijks tegenaan wanneer cliënten, vaak gezinnen met meerdere kinderen, een gratis kledingpakket uit mogen zoeken. Er is ook ander textiel beschikbaar, bijvoorbeeld bedtextiel. Maar... ondergoed, sokken en pyjama’s zijn nauwelijks voorradig voor kinderen. Dit is voor de kledingbank aanleiding om een grote inzamelingsactie op poten te zetten. De actie gaat op vrijdag 21 november van start en duurt tot en met 28 februari 2015.

Mensen leveren blijkbaar niet zo snel afdankertjes in van ondergoed, of het is misschien al versleten. Marilon Bakker van de kledingbank: “Natuurlijk hebben we sponsors gezocht, maar tot nu toe kregen we telkens nul op ons rekest. Met de inzamelingsactie hopen we een beroep te kunnen doen op de medemens; koop een onderbroek, een pakje sokken of een pyjama voor je eigen kroost en één voor een kwetsbaar kind. Het hoeft niet veel te kosten. Bij de bekende discounters koop je een prima onderbroek, hemd, sokken of pyjama voor een klein prijsje. Klein gebaar, groot geluk. Elk kind heeft tenslotte recht op fatsoenlijk ondergoed”.

Ook voor volwassenen is ondergoed meer dan welkom bij de Kledingbank. Daarnaast is er dringend behoefte aan huishoudtextiel zoals hoeslakens, dekbedovertrekken, hand- en theedoeken, maar ook aan verzorgingsproducten. Alle goederen kunnen worden afgegeven bij de inleverpunten aan de Da Costastraat 2, van Goghstraat 6, Rosmolen 85 of Middenweg 241. Meer info op de website van de Kledingbank Heerhugowaard, ook voor als mensen een financiële bijdrage willen doen. Alle vrijwilligers zijn donateurs zeer dankbaar.

Pin It
Bekeken: 1538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/