Alkmaar, 14 november 2014. ChristenUnie-leider Arie Slob komt zaterdag 15 november opnieuw naar Alkmaar. Slob zal daar de Zorgpluim uitreiken aan een aantal mantelzorgers van Alkmaar. Samen met ChristenUnie-lijsttrekker Annet Boersma trekt hij om 10:00 uur vanaf het Canadaplein door het centrum in Alkmaar om met kiezers in gesprek te gaan.

De uitreiking van de Zorgpluim is om 10.30 uur bij de ChristenUnie-tent op het Canadaplein. “ChristenUnie wil met deze actie mantelzorgers in het zonnetje zetten”, licht Annet Boersma de actie toe. “Zij verdienen speciale aandacht omdat zij zich met hart en ziel inzetten voor hun medemensen. Hun waardevolle inzet is en blijft onmisbaar in Alkmaar, zeker nu de gemeente zoveel zorgtaken op het bordje krijgt.”

De Zorgpluim van de ChristenUnie is bedoeld om waardering uit te spreken voor vrijwilligers, zorgprofessionals en zorgbehoevenden die zich inzetten voor de zorg van hun medemensen.

Pin It
Bekeken: 1334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/