Alkmaar, 12 november 2014. In de bibliotheek in Alkmaar Centrum is, in het kader van de Week van de Mediawijsheid, een workshop over Raspberry Pi georganiseerd. Woensdag 12 november en zaterdag 29 november van 13.30 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden gratis deelnemen aan deze workshop.

Voor wie van techniek, computers en van een uitdaging houdt, is de inloop voor de mini computer een mooie gelegenheid. Tijdens de workshop vertelt specialist Martijn van Leeuwen kort wat Raspberry Pi is. Men maakt kennis met Lego Robotica, Domotica, Multimedia en meer. Alles gecentreerd rond de Raspberry Pi, een mini computer uit Engeland die, met al meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren, de wereld aan het veroveren is. Van Leeuwen laat vooral veel voorbeelden zien en er zijn veel materialen aanwezig om zelf uit te proberen en te ervaren wat je ermee kunt.

Aanmelden kan bij Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum , Gasthuisstraat 2 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst.

 

Pin It
Bekeken: 1735x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/