Den Haag, 12 november 2014. Op een Staatslot dat verkocht is bij Vivant Tinus aan de Muiderwaard is bij de trekking van 10 november 2014 een prijs van 200.000 euro gevallen. De winnaar krijgt dit bedrag belastingvrij uitgekeerd. Het gaat om de hoofdprijs van 1 miljoen euro in de extra XL-trekking. De winnaar had een 1/5 lot, en ontvangt daarom een vijfde deel van het bedrag.

Bij Vivant Tinus die het winnende lot verkocht heerst een feeststemming. "Ik vind het fantastisch”, aldus uitbaatster Martine Lubberhuizen. “En al drie grote prijzen op rij. Bij de gelukstrekking van vorige maand verkochten we een lot waar 50.000 euro op viel en de maand ervoor een prijs van 10.000 euro. Ik vind het vooral leuk dat de prijs op een 1/5 lot is gevallen. Ook met weinig inleg maak je dus kans op een grote prijs.”

De Jackpot van 19,3 miljoen euro is maandag niet gevallen. De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is op 10 december. De Jackpot staat dan op 25,1 miljoen euro.

Pin It
Bekeken: 2602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/