Alkmaar, 03 november 2014. Net als de voorgaande wedstrijd hebben de DAW waterpolodames afgelopen zaterdag de eerste drie kwarten laten zien dat elke tegenstander rekening met hen moet houden. En ging het daarna mis. Alleen deze keer ging de winst niet verloren op het laatst. Na een tussenstand van 5-1 tegen Aquarijn uit Nieuwegein bleef de teller uiteindelijk staan op 6-5. Mede dankzij een straf voor een ander team staat DAW 1 nu 2 plekken hoger in de klasse Regio Midwest 1, op de 8e plek.

DAW speelde goed aanvallend, maar hadden ook wel eens te snelle doelpogingen. De verdediging lag ook goed, waardoor Aquarijn niet in haar spel kon komen. Zo werd over de drie eerste kwarten een 5-1 voorsprong opgebouwd. In het laatste kwart kwamen de bezoekers eerst terug tot 5-3 na wat minder geconcentreerd verdedigen van DAW. Daarop volgde een prachtige teamaanval die even zo mooi en beheerst werd afgerond door Romee Heister 6-3. Een cruciaal doelpunt, want Aquarijn scoorde weer en maakte een minuut voor het eind haar vijfde doelpunt. De Alkmaarse ploeg kreeg 1,5 seconde voor tijd nog een uitsluiting, maar dat bleek tekort om de gelijkmaker te forceren.

Zo mochten de dames tevreden terugkijken op dit resultaat, wat tevens een revanche was op de nipt verloren uitwedstrijd tegen Aquarijn vier weken geleden.