Alkmaar, 29 oktober 2014. Ondernemers, studenten, besluitvormers en professionals inspireren elkaar voor innovaties van de toekomst. De organisaties van de Innovatiemiddag Alkmaar en het BeGood Festival werken samen aan een jaarlijks evenement waarbij studenten, inwoners, ondernemers en innovators samen werken aan oplossingen voor toekomstige uitdagingen. Het centrale thema van deze editie op 7 november is energie & duurzaamheid. Het evenement vindt plaats van 12.00 tot 19.00 uur in Hal25.

De middag biedt een gevarieerd aanbod voor de bezoekers, van een wervelde presentatie over de kansen van big data van professor Frans Feldberg, tot een lezing over hoe van een idee naar een concreet product te komen. Er is een demonstratie met de spectaculaire Oculus Rift en werksessies over duurzame vraagstukken. Ook zijn er volop mogelijkheden om te netwerken, matchmakingsessies en kunnen aanwezigen lekkernijen halen bij de foodtrucks.

In 2013 is de eerste Innovatiemiddag Kennisregio Alkmaar met bijna 40 innovaties en 400 bezoekers succesvol georganiseerd. Door krachten en netwerken te bundelen met het eerste BeGood Festival vullen beide organisaties elkaar aan. Leren, inspireren, verrassen en verbinden zijn de sleutelwoorden waarin de organisaties elkaar gevonden hebben.

Meer informatie is te vinden op de website van Innovatiemiddag Alkmaar en Be Good Festival. Hier kan men zich ook kosteloos aanmelden.

Pin It
Bekeken: 1878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/