lkmaar, 29 oktober 2014. De acht gemeenten in de regio Alkmaar en Uitgeest hebben de begeleiding van kwetsbare inwoners in de regio Alkmaar voor 2015 met elkaar geregeld. Op 30 oktober sluiten zij met 31 instellingen zorgcontracten af. Ook de contracten met de zorgaanbieders van beschermd Wonen worden getekend. In de komende tijd zullen er met meer dan 50 zorgaanbieders contracten gesloten worden.

De zorgaanbieders zijn al actief in de regio. Met deze regeling wordt de overgang voor de cliënten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het is belangrijk dat de zorg nauw aansluit op de initiatieven en voorzieningen die er al zijn in deze regio.

De individuele begeleiding en de dagbesteding van zelfstandig wonende mensen die langdurige zorg of ondersteuning nodig hebben wordt vanaf 1 januari 2015 de verantwoordelijkheid van de gemeenten.

De regiogemeenten zijn blij met de manier waarop ze samen met de zorgaanbieders alle moeilijke vragen hebben besproken en opgelost. Belangrijk was dat er binnen de krappe financiële kaders goede zorg zou blijven voor de kwetsbare inwoners. De gemeenten zien dit als hun gezamenlijke verantwoordelijkheid en denken met het contracteren van deze zorgaanbieders in geslaagd te zijn.

Pin It
Bekeken: 1315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/