Alkmaar, 28 oktober 2014. Popup heeft als doel muzikanten vanaf 16 jaar naar een hoger niveau te tillen, onder andere door hen gelijkgestemde en bekende Nederlanders te laten ontmoeten die zijn doorgebroken en verstand van zaken hebben.

Donderdag 13 november om 19:00 uur organiseert Popup 'Voorpret' bij Poppodium Victorie. Daarbij inbegrepen is gratis toegang tot optredens van Casa de la Muerte en Wet T Shirt Contest. Hier kan je flink netwerken voor je band of je demo laten beoordelen door professionals uit de muziekindustrie. Kenners geven goeie tips, opbouwende kritiek, en luisteren.

Voorpret start de avond met een bijeenkomst voor muziekliefhebbers. Popup is nieuwsgierig naar de wensen en behoeften van de aspirerende musici. Je kan aangeven wat voor workshops je graag in de toekomst zou willen volgen. Beslis mee, laat je zien en deel je mening en kennis. Na deze bijeenkomst zitten Tijs van Liemt (3FM), Menno Timmerman (A&R manager) en Aram Haagsman (Tin Ear) klaar in het demopanel om demo’s te beluisteren en te beoordelen. Neem dus een USB-stick of een CD met 3 nummers mee.

Dan is er nog Chris Moorman die over de Popronde vertelt en hoe hier een plekje in te veroveren. En bezoekers kunnen sparren met Bazz en Roderick over succes, de weg ernaar toe, de keuzes die je maakt en hoe jij je daarbij voelt. Muzikant Bazz heeft met zijn bands VanKatoen en Bazzookas over de hele wereld gespeeld. Roderick Udo kent de muziekwereld als manager, tourmanager, programmeur, productieleider, adviseur en zelfs als journalist.

Als klap op de vuurpijl treden Casa de la Muerte en Wet T Shirt Contest op met snoeiharde funk&roll en 'hellbillymexicanpolkarock' zal het leven gevierd worden.

Pin It
Bekeken: 1619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/