Heerhugowaard, 24 oktober 2014. Burgemeester Jorritsma van Almere heeft Stefan Teeuwen (31) uit Velserbroek en Danny van Kessel (32) uit Heerhugowaard onderscheiden met een bronzen medaille van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

Woensdag 19 februari, op de A6 richting Lelystad vlak bij de aansluiting met de A27, zagen Stefan Teeuwen en Danny van Kessel dat de auto voor hen in de flauwe bocht door nat wegdek van de weg raakte en ondersteboven in een sloot terecht tot stilstand kwam. Het slachtoffer zat in de gordels en ‘hing’ met zijn hoofd onder water. De twee mannen aarzelden geen moment, sprongen in de sloot en bevrijdden de bestuurder uit zijn benarde positie.

Foto 1 v.l.n.r: Stefan Teeuwen, de geredde man, Danny van Kessel en burgemeester Jorritsma.  (bron foto 2: Omroep Flevoland)

20141024 kessel redding

20141024 kessel redding 2

Pin It
Bekeken: 1290x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/