Regio, 16 oktober 2014. In september is het aantal WW-uitkeringen verder gedaald. In de arbeidsmarktregio’s Noord-Holland Noord, Zaanstreek-Waterland en Zuid-Kennemerland was de daling afgelopen maand minder sterk dan landelijk. In Nederland werden 2,4% minder WW-uitkeringen verstrekt dan een maand eerder. In Zaanstreek-Waterland nam het aantal af met 2,1% en in Noord-Holland Noord met 1,8%. In Zuid-Kennemerland was de afname het laagst met 1,6%.

In september bedroeg het totaal aantal WW'ers in de drie regio’s 27.805, een daling van 1,8% ten opzichte van augustus (28.319 uitkeringen). Vergeleken met vorig jaar is het aantal nog wel hoger (27.117).

Opvallend is dat vrijwel alle grotere gemeenten in de regio een daling laten zien van het aantal WW-uitkeringen. Alleen in Den Helder was het aantal WW-uitkeringen onveranderd, met als belangrijkste oorzaak het einde van het zomerseizoen. Vooral het aantal WW'ers in de horeca is toegenomen. Het aantal WW-uitkeringen in de horeca is ten opzichte van 2013 bijna verdubbeld.

In de overige grotere gemeenten daalde het aantal WW-uitkeringen de afgelopen maand. Hoorn en Zaanstad waren de uitschieters. In een aantal gemeenten is het aantal WW ten opzichte van augustus gestegen. Het gaat hier zonder uitzondering om kleine aantallen in de kleinere gemeenten.

Pin It
Bekeken: 1158x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/