Alkmaar, 15 oktober 2014. Van maandag 17 tot en met zondag 23 november is uit eten gaan in Alkmaar niet alleen leuk, maar ook nog eens verantwoord. Bij veel Alkmaarse restaurants kan er tijdens de Alkmaarse Restaurantweek een speciaal menu besteld worden waarmee de stichting Kinderen van de Voedselbank wordt gesteund.

Stichting  Kinderen van de Voedselbank helpt kinderen uit de regio Alkmaar die in armoede leven en voorziet ze van speelgoed, kleding, en dergelijke.

Bij alle deelnemende restaurants wordt een speciaal driegangenrestaurantweek-menu geserveerd voor € 27,50, waarvan € 2,50 naar de actie gaat. Daarnaast is bij veel menu’s rekening gehouden met Fair Trade. Kijk voor meer informatie en deelnemende restaurants op de website van Alkmaarse Restaurantweek.

 

Pin It
Bekeken: 1770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/