Alkmaar, 11 oktober 2014. Zaterdagavond is een motorrijder zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Huiswaarderweg. Hij stond te wachten voor de verkeerslichten aan de kant van de Helderseweg. Een automobilist kwam voor hem de Huiswaarderweg oprijden, wilde links afslaan richting de Kanaaldijk en sorteerde daartoe voor. De motorrijder had inmiddels groen licht en kwam zo snel dichterbij dat de automobilist niet in de gaten had dat hij op het punt stond ingehaald te worden. Door de manoeuvre van de automobilist moest de motorrijder fors in de remmen en raakte de vangrail. Daar rolde hij een aantal meters overheen terwijl zijn motor er in zijn eentje vandoor ging en pas 200 meter verderop stopte tegen de verkeerslichten op de kruising met de Kanaaldijk.

De motorrijder stond na zijn avontuur nog op en schreeuwde volgens getuigen tegen de automobilist dat hij geen richting aan had gegeven voor hij in de berm in elkaar zakte. De gealarmeerde traumaheli bracht een trauma-arts die het ambulancepersoneel assisteerde. De motorrijder is met in ieder geval zware verwondingen aan zijn arm, hand en been naar het ziekenhuis gebracht.

Pin It
Bekeken: 2915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/