Alkmaar, 01 oktober 2014. In het weekend van 4 en 5 oktober staat er veel te gebeuren bij Honk- & softbalvereniging Alcmaria Victrix en het belooft gezellig druk te worden, maar nog meer steun is van harte welkom bij titelstrijd van Heren 1 in de 2e Klasse B Landelijk en de nacompetitie van Dames 1 in de Hoofdklasse, met als inzet een plek in de nieuw te vormen Golden League. Wie zin heeft mooie wedstrijden te zien of misschien wel het kampioenschap mee te vieren is van harte welkom, en kunnen natuurlijk toeters, ratels en spandoeken meenemen.

Na een bijna perfect seizoen, 36 punten uit 21 wedstrijden tot nu toe, heeft honkbalteam Heren 1 zich perfect gelanceerd voor de titelstrijd. De thrillers van de afgelopen veertien dagen, winst op de Boekaniers en Kinheim-2, de huidige nummers 2 en 3 zijn hopelijk een mooie opmaat voor aanstaande zaterdag. Om 14:00 uur speelt Heren 1 tegen DVH. Wordt deze wedstrijd gewonnen, dan is Alcmaria na 13 jaar weer kampioen in de 2e klasse Landelijk.

Dames 1 van Alcmaria speelt dit jaar in de Hoofdklasse softbal. Volgend seizoen bestaat deze klasse niet meer, deze wordt samen met de huidige overgangsklasse opgedeeld in een zo geheten Golden en Silver League. Door een flinke verschuiving in de gelederen, met name door het WK Softbal dit jaar in Haarlem, begon Alcmaria dit seizoen niet met de sterkste opstelling. De 5e plaats was onvoldoende voor directe toegang tot de Golden League. Via de nacompetitie en publieke steun moet het lukken. Zaterdag speelt Dames 1 tegen DSS een dubbel. DSS is koploper met 8 punten uit 4 wedstrijden. Alcmaria is de nummer 2 met 6 punten uit 4 wedstrijden. Een belangrijke wedstrijd dus. Zondag staat er een dubbel tegen nacompetitie hekkensluiter Tex Town Tigers op het programma.

Het volledige wedstrijdprogramma staat op de website van Alcmaria Victrix.

 

Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/