Alkmaar, 15 september 2014. In de nacht van zaterdag op zondag heeft een jongeman een hotel aan de Arcadialaan overvallen. Zondagmiddag is in verband met de overval een 17-jarige jongen uit Beverwijk aangehouden.

Rond 2.30 uur werd aangebeld bij het hotel. Een medewerker van het hotel zag een jongeman voor de deur staan en deed open. Er werd meteen tegen hem geschreeuwd dat het om een overval ging. Tevens liet de overvaller de nachtreceptie een voorwerp zien wat leek op een vuurwapen. Het slachtoffer moest de kassa openen, maar toen dit de jongen niet snel genoeg ging sprong hij zelf achter de balie. De medewerker kon toen wegrennen en de politie bellen. De jongen is zonder buit vertrokken. Hoe politie zondagmiddag precies op het spoor van de verdachte kwam, is onbekend.

Pin It
Bekeken: 1583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/