Broek op Langedijk, 14 september 2014. Meer dan 500 obstacle run liefhebbers gingen van start bij de eerste Bootcamp Obstacle Run op het Geestmerambacht terrein. Touwnetten, houten muren, containers, moerassen, mountainbike-paden, zandstranden en zelfs rioolbuizen zijn een paar van de obstakels die de deelnemers voor hun kiezen kregen. Hardlopen met\flinke hindernissen dus. De organisatie had drie verschillende parcoursen uitgezet met lengtes van 6, 12 en 18 kilometer. Naast de honderden individuele deelnemers, waren er ook de nodige sport- en bedrijfsteams aangemeld. Het is voor het eerst dat in de Kop van Noord-Holland een Obstacle Run is georganiseerd. De voorbereidingen zijn dan ook al maanden bezig, vertelt Sanne ter Veen, die het evenement organiseerde met Joost Molenaar.

Beiden zijn ze afkomstig uit Hoogwoud. “We hebben bij het uitzetten van het parcours goed geluisterd naar de wensen van deelnemers. Die hebben dat onder meer laten weten via onze Facebook-pagina. Ook hebben we gekeken naar soortgelijke evenementen in andere delen van het land. Daar zijn deze obstacle runs een enorm succes, waar ieder jaar vele duizenden mensen op af komen." Ook deze Noord Hollandse Obstacle Run lijkt een groot succes te zijn. Sportfotograaf Peter Heins maakte deze fraaie reportage.

Pin It
Bekeken: 1484x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/