Alkmaar, 01 september 2014. Scoutinggroep De Geuzen bestaat 7 oktober precies 80 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een feestje. Zaterdag 1 november wordt een groot feest georganiseerd voor alle leden, met aansluitend een reünie voor alle oud-leden en oud-leiding in de Geuzenkorf, het clubgebouw van De Geuzen in het Hoefplan. Bij de scoutinggroep zijn er al het hele jaar jubileumactiviteiten geweest. 2014 werd ingeluid met een jubileumreceptie en daarnaast is zijn De Geuzen op groepsweekend in Baarn geweest.

Scouting De Geuzen is een actieve groep in Alkmaar, onder andere tijdens het Alkmaars Ontzet en het assisteert al jaren bij de dodenherdenking op 4 mei. De groep is ook bekend om de oliebollenactie in december. De Geuzen hebben een internationale uitwisseling met scouts uit de zustersteden Darmstadt en Troyes. Ze zijn ook actief op nationale en internationale scoutingevenementen, zoals de Wereld Jamboree in Zweden.

Zaterdag 1 november wordt er een traditioneel groepsdiner gehouden. Aansluitend wordt een reünie georganiseerd voor alle oud-leden, oud-leiding, bestuursleden en andere belangstellenden van de groep. De reünie vindt plaats na het groepsdiner van de huidige leiding en jeugdleden vanaf 19.00 uur. De deuren gaan om 18.45 uur open. De organisatie roept iedereen die in het (verre) verleden lid is geweest op om zich aan te melden.

Al 80 jaar biedt de scoutinggroep een afwisselende vrijetijdsbesteding voor jongens en meisjes in leeftijdsklassen van 5 tot en met 18 jaar. Het idee van Scouting is dat je samen met elkaar plezier maakt en er ook nog iets van opsteekt. De Scouting houdt zijn wekelijkse opkomsten op vrijdagavond en zaterdag in clubgebouw de Geuzenkorf aan het Honkpad (achter park de Egmonderhout).

Meer informatie op de website van De Geuzen

20140901 scouting  de geuzen

Pin It
Bekeken: 1136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/