Het college heeft gereageerd op vragen van OPA over onveilige situaties op de Oudegracht. Hier vinden regelmatig aanrijdingen en bijna-aanrijdingen plaats vanwege een gebrek aan overzicht. De Oosterburgstraat, Klein Nieuwland en de Baangracht zijn extra risicovol, omdat het verkeer vanuit deze straten voorrang heeft.

Het college geeft aan dat bij de kruising Oudegracht - Klein Nieuwland recent markering is aangepast, al bleek dit geen ideale oplossing; sindsdien vond hier weer een ongeval plaats.

Een hoekspiegel zit het college bij het Klein Nieuwland niet zitten. Deze vertekenen het beeld, daarom worden ze ook alleen toegepast waar verkeer moet stoppen. Na overleg met de Fietsersbond wil het college de de Oudegracht visueel te versmallen door middel van wegenverf. Deze moet in juni aangebracht worden.

Het college besteedt verder geen aandacht aan de Oosterburgstraat en de Baangracht. Zowel het college als de politie zijn niet bekend met (bijna) ongevallen op de kruisingen met de Oudegracht.

Pin It
Bekeken: 4903x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/