Er is een gebiedsgerichte parkeeroplossing voor Overstad uitgewerkt waarmee gestreefd wordt naar optimaal gebruik van de beschikbare restcapaciteit en om eventueel meer parkeercapaciteit te creëren in de toekomst, mocht dit nodig blijken. Het college legt de uitwerking van het plan ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad.

De uitwerking biedt mogelijkheid om eigen parkeerbehoefte af te kopen door deelname aan de collectieve oplossing op het Parcade terrein.

Om het Parkeerfonds Overstad te voeden moet de bouwverordening aangepast worden, zodat de gemeente ontheffing kan verlenen van de te hanteren parkeernormen, met de mogelijkheid om daaraan financiële voorwaarden te verbinden.

Volgens het plan moet de straatvergunning van het Parcadeterrein ook toepasbaar worden voor het parkeerterrein dat achter het poppodium wordt ingericht.

Pin It
Bekeken: 4671x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/